1. Kremowy żurek na domowym zakwasie owsiano ryżowym
ze świeżo tartym chrzanem {1 000 ml}
skład: owies, ryż, bulion warzywny, mleko kokosowe, przyprawy, majeranek, chrzan świeży tarty
2. Biała kiełbaska z fasoli {500 ml}
skład: fasola biała, kasza jaglana, przyprawy, olej kokosowy bio
3. Terrina selerowa z morską marchwią {500 g}
skład: seler, pietruszka, marchew, agar, bezglutenowy sos sojowy, nori, ocet balsamiczny biały, papryka wędzona, przyprawy
4. Chleb graham z mąki migdałowej z jagodami goji {500 g}
skład: mąką migdałowa, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, bezglutenowy proszek do pieczenia, ocet jabłkowy, jagody goji, sól himalajska
5. Wegesmalec z cebulką, jabłkiem i jarmużem {420 ml}
skład: cebula, jabłko, jarmuż, olej kokosowy bio, sól himalajska, czosnek
6. Kawior z tapioki {230 ml}
skład: tapioka, bezglutenowy sos sojowy, papryka wędzona ocet balsamiczny, przyprawy
7. Słodki krem bazyliowo limonkowy z miętą {330 ml}
skład: limonka, orzechy nerkowca, bazylia, olej kokosowy bio, mleko kokosowe, sól himalajska, inulina
8. Mazurek marcepanowy z konfiturą z czarnej porzeczki i kroplą amaretto {17 cm}
skład: płatki owsiane, gruszka suszona, olej kokosowy bio, mleko kokosowe, migdały, amaretto, sok z cytryny, czarna porzeczka, czerwona porzeczka, erytrol
9. Sernikobrownie z wiśniówką i nutą espresso {17 cm}
skład: mąka owsiana, kakao, sól himalajska, olej kokosowy bio, siemię lniane, orzechy nerkowca, mleko sojowe, sok z cytryny, mąka ziemniaczana, wiśniówka, espresso, erytrol